Sobre mi

En aquesta pàgina del bloc he pensat possar informació meua de carácter personal. Ja que com un bloc es sobretot per poder compartir opinions que millor que donar-me a conèixer?

Bé, com ja sabeu em diuen David. Vaig naixer a l’any 1984, es a dir, que ja porte un bon rato passejant per aquest món! Visc a Carlet, on vaig començar a estudiar al col·legi “Juan Vicente Mora”. Després d’aquesta fantàstica època de xiquet on no et preocupes per res ja vaig passar a l’institut “9 d’Octubre”. Ahí eels estudis ja eren un altra cosa. En acabar no tenia massa clar que fer, així que vaig provar al polítécnic la carrera d’Enginyer Agronom pero com tot era provar i no aprovar men vaig anar a fer un cicle formatiu. Em vaig traure el títol de “Técnic superior en gestió comercial i Marketing” (dona mes feina dir tot el nom que traure-se’l). I actualment ací em teniu, acabant Magisteri musical!

Vaig decidir fer magisteri musical per unes quantes raons. Una d’elles es per les vacacions que tenen els mestres, altra perquè es una carrera curta, també perquè em ric prou amb els xiquets i crec que tinc prou paciència per a aguantar-los. La especialitat la vaig elegir per tal d’aprofitar els estudis musicals que tinc, ja que em vaig traure el grau mig de violí.

Be com ja no se que mes dir acabaré dient quins son els meus gustos:

Aficions:

Eixir de festa, anar al cine, escoltar música, xarrar en els amics, fer deport, llegir, viatjar…

Gustos musicals:

Nightwish, Within Temptation, System of a Down, Metallica, Rammstein, Madonna, Gregorian, música house, dance, heavy, clasica… de toooot!

Llibres preferits:

Los pilares de la tierra – Ken Follet

El padrino – Mario Puzo

Pel·lícules preferides:

El padrino.

Forrest Gump.

Huracán Carter.

El bosque.

El señor de los anillos.

Le llamaban trinidad.

El bueno, el feo y el malo.

Gladiator.

El hombre bicentenario.

Piratas del Caribe…

Això es tot per ara. Pròximament posaré més informació ja que aquest bloc encara esta en construcció!


Create Your Own

No responses yet
Comments RSS

Deixa un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 14 13 ?